Over Spanje

Fietsroute Via Verde Teruel – Sagunto (Spanje)

Ojos negros & Vía verde(r) – Zwarte Ogen en Groene Wegen
In Spanje bestaan verschillende “Vías Verdes”, goed onderhouden fiets-/gravelpaden die speciaal zijn bewegwijzerd en ingericht voor fietsers. Iedere regio telt wel een paar van deze groene routes en ze zijn niet enkel voor de kenners maar het zijn fietsroutes met VIP-status. Ze liggen klaar om iedereen te ontvangen. Dat is niet voor niks want het landschap is adembenemend mooi. Ik deed twee keer een stuk van de Vía Verde die loopt tussen de provincie Teruel en Castellón en kijk graag uit naar een vervolg. Download de pdf hierboven (knop «descarga» = download) om alles te lezen.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s